Menu
A+ A A-

Seminar de informare - finantarea proiectelor de investitii in turism prin programul operational re

Seminar de informare - finantarea proiectelor de investitii in turism prin programul operational re Seminar de informare - finantarea proiectelor de investitii in turism prin programul operational re

In 12 septembrie 2012 a fost lansata pentru regiunea Sud-Vest Oltenia o noua cerere de proiecte pentru domeniul major de interventie 5.2 “Crearea, dezvoltarea, modernizarea infrastructurii de turism pentru valorificarea resurselor naturale si cresterea calitatii serviciilor turistice” la nivelul regiunii Sud-Vest Oltenia.Cererile de finantare se depun incepand cu data de 23 octombrie la sediul Agentiei pentru Dezvoltare Regionala Sud-Vest Oltenia, organism Intermediar pentru Programul Operaţional Regional.

Agentia pentru Dezvoltare Regionala Sud-Vest Oltenia, organizeaza impreuna cu Camera de Comert si Industrie Valcea, partener Enetrprise Europe Network, un seminar de informare pentru potentialii beneficiari ai acestei linii de finantare, din judetul Valcea,marti, 09 octombrie 2012, incepand cu ora 11:00 la sediul Camerei de Comert si Industrie Valcea.

Expertii ADR Sud-Vest va vor informa asupra conditiilor de accesare a programului si vor raspunde la intrebarilor dumneavoastra, astfel incat sa puteti depune aplicatii viabile care sa permita accesarea cu succes a celor 14,23 milioane euro disponibile pentru aceasta licitatie de proiecte.

Pentru confirmarea participarii sau informatii suplimentare, contactati: RO4EUROPE Valcea - Lorena Mateescu, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., t: 0250 733449

 

565 comentarii

Login pentru a posta comentarii
înapoi la partea de sus