Menu
A+ A A-

Invitatie conferinta de presa 25 aprilie

Vineri, 25 aprilie 2014, Fundația Centrul de Pregătire Profesională Vâlcea organizează o Conferință de presă cu invitați din mai multe domenii complementare proiectului Future – Formare Utilă a resurselor Umane RuralE. La eveniment au fost invitați să participe oameni de presă, primari ai localităților rurale, oameni de afaceri, reprezentanți ai partenerilor în proiect, oficialități locale și zonale.
Întâlnirea are ca obiectiv lansarea proiectului și este programată să înceapă la ora 12, în localul Restaurantului situat în Parcul Zăvoi din Râmnicu Vâlcea (Taverna Coroana Sârbească).

Proiectului Future – Formare Utilă a resurselor Umane RuralE are ca beneficiar-coordonator Fundația Antreprenoriat Social și urmează să se deruleaze în următoarele 18 luni, în mai multe județe din România: Argeș, Dolj, Gorj, Harghita, Mureș, Prahova, Teleorman și Vâlcea. Parteneri în implementarea proiectului sunt Camera de Comerț și Industrie Mureș, Camera de Comerț și Industrie Prahova, Fundația Centrul de Pregătire Profesională Vâlcea și Indice Consulting and Management București.
Principalul obiectiv al proiectului este formarea profesională, pentru servicii de utilitate publică: lucrători în alimentație publică, bucătari, frizeri, coafori, manichiuriști-pedichiuriști, babysitter, îngrijitori bătrâni la domiciliu, a celor fără ocupație sau ocupați în agricultura de subzitență în localități rurale din județele țintite. Pentru atingerea obictivului, partenerii vor derula: Activități de mediere, informare și consiliere profesională, Cursuri de informare profesională, Cursuri de formare profesională, Acțiuni de consiliere și asistență în vederea dezvoltării antreprenoriatului, Acțiuni inovatoare cu scopul creșterii ocupabilității non-agricole în mediul rural.
Prezența dumneavoastră la acest eveniment este un prilej de identificare a căilor de acțiune locală.
Gheorghe RIZOIU
coordonator parteneri
Fundația Centrul de Pregătire Profesională
Râmnicu Vâlcea, 240151, str. Regina Maria 7
telefon: 0250 734 200; 0350 401 680
fax: 0250 732 836
e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
http://www.cppvl.ro

4802 comentarii

Login pentru a posta comentarii
înapoi la partea de sus