Logo
Imprimă această pagină

Bucataria online si carte de bucate video.

Bucatarie video Bucatarie video

Scriam intr-un articol de promovare a proiectului din luna mai ca ne propunem sa inovam. In acest cadru de inovare se inscrie o alta initiativa a proiectului: bucataria video online.

“Platforma online e un vehicul de promovare a proiectului Academia Gusturilor Romanesti Vest dar si un instrument de elearning. Vom filma modul de executie a 30 de retete traditionale. Evident ca vom imbraca cat mai atractiv aceste retete filmate. Vrem sa atragem si trafic online si sa oferim si un manual pentru bucatari online.” ne explica Nicolae Bacanu, responsabil proiect.

 Tehnologiile mijlocite de internet au intrat destul de puternic si in zona rurala mai ales prin intermediul telefoanelor mobile si a retelelor de socializare. Statisticile indica ca multi tineri din zona rurala acceseaza Facebook zilnic. Este motivul pentru care retetele noastre vor fi postate si pe Facebook. Media sociala asigura diseminarea virala a acestui tip de mesaj video. Conditia principala este calitatea continutului pe care o vom mentine la cel mai inalt nivel.

“Exista o mare inertie in sistemul de pregatire profesionala romanesc. Cei implicati au o reticenta in a folosi mijloace noi de lucru si au senzatia ca zona rurala a ramas amortita in trecut. Noi vrem sa dovedim ca nu este adevarat si ca in 2014 internetul si media sociala nu mai sunt un secret pentru nimeni si au devenit un instrument ieftin si eficient de informare” a adaugat Mihai Cismaru, managerul proiectului.

Primele clipuri vor aparea spre sfarsitul lunii august pe site-ul academiagusturilor.ro si pe site-urile partenerilor.

 

Ultima modificareMarți, 12 August 2014 11:57
Template Design © Joomla Templates | GavickPro. All rights reserved.