Menu
A+ A A-

Fundatia Antreprenoriat Social promoveaza bucataria romaneasca

Conferinta de presa de lansare a Academiei Gusturilor Romanesti Conferinta de presa de lansare a Academiei Gusturilor Romanesti FAS

Proiectul “Academia Gusturilor Romanesti” a demarat in luna iulie in judetele Valcea, Gorj, Dolj, Mehedinți și Olt. Partneriatul format din Fundatia Antreprenoriat Social si Fundatia Centrul de Pregatire Profesionala Valcea isi propune o abordare proaspata si inovativa a acestui proiect finantat prin POSDRU.

Academia Gusturilor Romanesti isi propune facilitarea accesului la ocupare în activităţi nonagricole a minim 284 de persoane din zona rurala a regiunii. Grupul țintă va participa la cursuri de calificare în meseria de bucătar și va beneficia de consiliere pentru inițierea de afaceri în domeniul horeca.

 

Printre beneficiile grupului țintă obținute în urma derulării proiectului se numără o mai bună cunoaștere a pieței muncii, recunoașterea de către aceștia a traseului profesional adecvat, dobândirea de noi competențe profesionale în domenii non-agricole și facilitarea identificării unui loc de munca.

În cadrul proiectului urmează să se organizeze o expoziție regională de tehnică și artă culinară traditională, eveniment care va constitui nu numai un cadru de promovare a proiectului dar și o bursă a locurilor de muncă, în vederea facilitării accesului persoanelor calificate la informații de actualitate  privind mediul de afaceri din domeniu.

Pentru creșterea gradului de accesibilitate al persoanelor din cadrul grupului țintă la informațiile diseminate în cadrul prpiectului, beneficiarul va dezvolta o platformă on-line care va conține atât informații teoretice din cadrul cursurilor cât și rețete filmate. 

 

Mai multe din această categorie: Anunt achizitie echipamente bucatarie »

1441 comentarii

Login pentru a posta comentarii
înapoi la partea de sus