Menu
A+ A A-
Mihail Andrei Cismaru

Mihail Andrei Cismaru

General Manager

Fundatia Antreprenoriat Social

Website URL:

Despre turismul culinar

Din ce in ce mai multe state pun accent pe turismul culinar in strategiile lor de promovare. Ce este turismul culinar? Este acel tip de turism conceput pentru pasionatii de mancare. Este un turism pentru delectarea gustului. Bun pentru stomac, dar excelent si pentru afaceri, turismul gastronomic a inflorit foarte mult in anii din urma.

Mancarurile si bauturile traditionale autentice reprezinta fara indoiala adevarate atractii turistice. Atractii turistice care sunt la dispozitia vizitatorilor tot timpul anului, fara o sezonalitate accentuata si fara sa depinda de anotimp sau starea vremii.

10 ani de experienta

Fundatia Antreprenoriat Social Romania este o organizatie neguvernamentala, persoana juridica de drept privat care activeaza in interesul mediului social din 1997, in centrul preocuparilor sale aflandu-se activitati menite sa sprijine dezvoltarea si cresterea economica, inclusiv prin formarea resurselor umane.
Detine o bogata expertiza in acordarea de consultanta in initierea unei afaceri si accesarea de catre firme a finantarilor nerambursabile specifice acestora. Are o experienta de peste 9 ani in managementul proiectelor, perioada in care a fost implicat ca solicitant sau partener prin colaboratorii sai in proiecte Phare, Ricop, proiecte comunitare sau finantate de alte organisme internationale. Fiind un actor local si regional in dezvoltarea si sustinerea activitatii economico sociale, inclusive turismul, s-a implicat activ si in pregatirea si formarea resurselor umane din intreprinderi.

AMPOSDRU publică spre consultare Schiţa Ghidului Solicitantului - Condiţii Specifice pentru Cererile de propuneri de proiecte de tip strategic finanţate din DMI 5.1, 5.2 şi 6.3.

AMPOSDRU în colaborare cu Organismele Intermediare regionale publică spre consultare:

Schiţa Ghidului Solicitantului - Condiţii Specifice pentru Cererea de propuneri de proiecte de tip strategic finanţată din DMI 5.1,

Schiţa Ghidului Solicitantului - Condiţii Specifice pentru Cererea de  propuneri de proiecte de tip strategic finanţată din DMI 5.2 şi

Schiţa Ghidului Solicitantului -  Condiţii Specifice pentru Cererea de propuneri de proiecte de tip strategic finanţată din DMI 6.3, programate a fi lansate în anul 2012.

Vă rugăm să transmiteţi propunerile, sugestiile şi opiniile dumneavoastră privind îmbunătăţirea acestui document la adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. respectiv Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., până la data de 15.12.2012.

Camera de Comert si Industrie Mures

Camerele de comert si industrie sunt persoane juridice de drept privat fara scop patrimonial, respectiv organizatii neguvernamentale de utilitate publica, autonome, create in scopul de a reprezenta, apara si sustine interesele membrilor lor si ale comunitatii de afaceri in raport cu autoritatile publice si cu organismele din tara si din strainatate.

Camera de Comert si Industrie Prahova

Camerele de comert si industrie sunt persoane juridice de drept privat fara scop patrimonial, respectiv organizatii neguvernamentale de utilitate publica, autonome, create in scopul de a reprezenta, apara si sustine interesele membrilor lor si ale comunitatii de afaceri in raport cu autoritatile publice si cu organismele din tara si din strainatate.

Dezvoltarea resurselor umane

Preocuparea solicitantului in domeniul dezvoltarii resurselor umane se remarca si prin acreditarile CNFPA obtinute pentru programe de formare profesionala, precum si prin derularea cursurilor CNFPA doar cu formatori acreditati conform Ordonantei 129/2000 privind formarea profesionala a adultilor. Ca furnizor autorizat de formare profesionala pentru adulti, in ultimii ani, prin personalul si colaboratorii sai a implementat proiecte care au ca scop dezvoltarea resurselor umane pentru conturarea unui mediu economic local sanatos, a acoperit domenii de instruire si consultanta antreprenoriala, pentru inceperea si dezvoltarea unei afaceri, formare profesionala pentru obtinerea de competente diverse precum sanatate si securitatea muncii, turism, managementul resurselor umane, management de proiect. Beneficiarii solicitantului sunt agenti economici, angajati, someri si persoane din grupuri sociale dezavantajate.

Consultanta pentru finantari europene

Fundatia elaboreaza proiecte de finantare pentru societati si persoane fizice, furnizeaza studii de fezabilitate si planuri de afaceri. Colaboratorii si angajatii au experienta vasta in managementul de proiecte din domeniul resurselor umane care cu finantare nerambursabila. Prin colaboratorii sai FAS a participat la urmatoarele proiecte: ”Centrul judetean Valcea de dezvoltare a resurselor umane pentru IMM”; „ Managementul relatiilor internationale”; “ Dezvoltarea afacerilor intreprinderilor mici si mijlocii in contextul legislatiei europene”. Fundatia are experienta relevanta in domeniul resurselor umane in general si in special in educatia antreprenoriala, prin intermediul expertilor sai. Acestia au fost implicati in numeroase proiecte, formatorii nostri participand ca freelanceri la programele autorizate CNFPA, destinate adultilor precum: manager proiect, formator, expert achizitii publice, limbi straine, specialist in domeniul calitatii, competente informatice. Experienta rezida din competentele si calificarile asociatilor si angajatilor precum: drept comercial, diplomat in economie, masterate, consultanti in managementul administrarii afacerilor, resurselor umane, comert exterior, tehnici de comunicare, manageri in turism. Totodata au experienta deosebita in conducerea unor intreprinderi sau activitati. De asemenea, expertii ofera servicii de consultanta potentialilor beneficiari de fonduri structurale in vederea absorbtiei acestora, iar in plus, toti expertii solicitantului au dobandit competente de management al proiectului, prin absolvirea programului de specializare „Manager proiect”, cod COR 241919.

Parteneriat in promovarea turismului ecologic

Fundatia Antreprenoriat Social a fost partener impreuna cu Asociatia Europeana Montana in organizarea participarii la Conferintele Asociatiei Mondiale Montane din Lushan, China. La conferinte au participat reprezentanti ai organizatiilor montane din 10 tari, intre care: Australia, Austria, Brazilia, China, Philippines, South Africa, Tanzania, Statele Unite ale Americii. Obiectivul conferintelor l-a constituit crearea oportunitatilor de cooperare si dezvoltare economica pentru companiile din intreaga lume, zona noastra si clientii fundatiei putand beneficia de contactele create cu acest prilej.

Abonează-te la acest feed RSS