Menu
A+ A A-

“Academia Gusturilor Romanesti Vest” un proiect inovativ pentru dezvoltarea turismului romanesc Recomandat

mancare de brozbe mancare de brozbe

Proiectul “Academia Gusturilor Romanesti Vest” a demarat in luna aprilie in judetele Arad, Caras-Severin, Hunedoara si Timis. Partneriatul format din Fundatia Antreprenoriat Social – Filiala Arad si Fundatia Centrul de Pregatire Profesionala Valcea isi propune o abordare proaspata si inovativa a acestui proiect finantat prin POSDRU.

“Pentru atingerea obiectivului general, furnizarea pregatirii profesionale pentru 378 de persoana inactive sau ocupate in agricultura de subzistenta din mediul rural, partenerii vor implementa o serie de activitati inovative. Suport pentru cursurile de calificare bucatar vom finanta un studiu privind retetele traditionale din regiunea de implementare a proiectului.” declara Mihai Cismaru, managerul proiectului.

 

Cartea de bucate va fi adaptata nevoilor restaurantelor moderne. Se va pune accent pe retete care sa redea culoarea locala si care sa poata fi usor produse intr-o bucatarie de restaurant in care, se stie, timpul nu este niciodata suficient pentru a asigura multumirea clientului.

Bucatarii calificati prin proiectul nostru vor putea face fata cu brio celor mai diverse solicitari care pot aparea in activitatea zilnica a unui restaurant romanesc. Vrem sa punem in valoare bogata traditie culinara romaneasca si prin aceasta sa dezvoltam turismul in Romania. Culoarea locala este data in primul rand de traditiile culinare ale zonei, adica exact ce dorim sa punem in valoare.

 

Ultima modificareMarți, 12 August 2014 11:55

1 comentariu

  • page

    My brother recommended I might like this website. He was totally right.

    This post truly made my day. You cann't imagine simply how much time I had spent for this information! Thanks!

    postat de page Sâmbătă, 21 Aprilie 2018 09:10 Link la comentariu

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

înapoi la partea de sus