Menu
A+ A A-

Expozitia Academiei Gusturilor Romanesti

Proiectul Academia Gusturilor Romanesti Vest isi propune sa promoveze sectorul HoReCa din regiunea de Vest a tarii si a oportunitatilor de angajare si calificare in domeniu prin organizarea unei expozitii de profil in luna Mai 2015. 

Expozitia regionala de tehnica si arta culinara traditionala va fi cel mai important eveniment de promovare a proiectului. Pe parcursul perioadei ce precede expozitia, echipa de implementare va sta la dispozitia potentialilor expozanti: restaurante, organizatori de evenimente, furnizori de tehnica horeca, furnizori de pregatire profesionala si asociatii profesionale din domeniul horeca si alte categorii de antreprenori din domeniul turismului, actori sociali regionali implicati in domeniu. 

Citeşte mai departe ...

Bucataria online si carte de bucate video.

Scriam intr-un articol de promovare a proiectului din luna mai ca ne propunem sa inovam. In acest cadru de inovare se inscrie o alta initiativa a proiectului: bucataria video online.

“Platforma online e un vehicul de promovare a proiectului Academia Gusturilor Romanesti Vest dar si un instrument de elearning. Vom filma modul de executie a 30 de retete traditionale. Evident ca vom imbraca cat mai atractiv aceste retete filmate. Vrem sa atragem si trafic online si sa oferim si un manual pentru bucatari online.” ne explica Nicolae Bacanu, responsabil proiect.

Citeşte mai departe ...

“Academia Gusturilor Romanesti Vest” un proiect inovativ pentru dezvoltarea turismului romanesc

Proiectul “Academia Gusturilor Romanesti Vest” a demarat in luna aprilie in judetele Arad, Caras-Severin, Hunedoara si Timis. Partneriatul format din Fundatia Antreprenoriat Social – Filiala Arad si Fundatia Centrul de Pregatire Profesionala Valcea isi propune o abordare proaspata si inovativa a acestui proiect finantat prin POSDRU.

“Pentru atingerea obiectivului general, furnizarea pregatirii profesionale pentru 378 de persoana inactive sau ocupate in agricultura de subzistenta din mediul rural, partenerii vor implementa o serie de activitati inovative. Suport pentru cursurile de calificare bucatar vom finanta un studiu privind retetele traditionale din regiunea de implementare a proiectului.” declara Mihai Cismaru, managerul proiectului.

Citeşte mai departe ...

Comunicat de presa lansare proiect Academia Gusturilor Romanesti Vest

Fundatia Antreprenoriat Social-Filiala Arad, în calitate beneficiar al proiectului “Academia Gusturilor Romanesti Vest”, va organiza activitati de formare profesionala pentru a pregati bucatari profesionisti. Proiectul este finanatat din Fondul Social European in cadrul Programului Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane - POSDRU.

Citeşte mai departe ...

Conferinta de presa de lansare a Academiei Gusturilor Romanesti Vest

Fundatia Antreprenoriat Social Filiala Arad, în calitate de beneficiar, a organizat astazi 15 aprilie 2014 la Arad, conferinta de presa de deschidere a proiectului finanatat din Fondul Social European in cadrul Programului Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane “Academia Gusturilor Romanesti Vest” POSDRU/140/5.2/G/130010. 

La eveniment au participat reprezentantii mass-media din Arad, echipa de implementare a proiectului si personalitati relevante de la nivel local.

În cadrul evenimentului au fost prezentate obiectivele proiectului, partenerii, grupul ţintă, propunerea de cursuri si tematici pentru desfăşurarea activităţilor şi au fost discutate beneficiile pentru cursanţi şi întreprinzătorii participanţi la proiect.

Citeşte mai departe ...

Fundatia Centrul de Pregatire Profesionala Valcea

Fundatia Centrul de Pregatire Profesionala Valcea este furnizor de formare profesionala si sustine cursuri in domenii ca instruire antreprenoriala, instruire in diverse domenii, specializari si perfectionari atat pentru persoane din mediul urban cat si pentru cele din mediul rural.

Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS