Menu
A+ A A-

Comunicat de presa lansare proiect Academia Gusturilor Romanesti Vest Recomandat

Fundatia Antreprenoriat Social-Filiala Arad, în calitate beneficiar al proiectului “Academia Gusturilor Romanesti Vest”, va organiza activitati de formare profesionala pentru a pregati bucatari profesionisti. Proiectul este finanatat din Fondul Social European in cadrul Programului Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane - POSDRU.

“Proiectul nostru isi propune sa atinga in jur de 400 de persoane din mediul rural, preponderent persoane inactive sau ocupate in agricultura de subzistanta. Vom organiza cursuri de calificare bucatari, cursuri de IT si competente antreprenoriale”, declara managerul de proiect, Mihai Cismaru.

Domnul Nicolae Bacanu, managerul de proiect din partea partenerului Centrul de Pregatire Profesionala, completeaza: “Grupul tinta va beneficia in urma participarii la bursa de locuri de munca si la expozitia culinara de oportunitati de angajare. Bursa si expozitia culinara vor fi organizate anul viitor. Persoanele din mediul rural vor fi antrenate prin caravana Gusturilor Romanesti care isi propune sa prezinte proiectul si oportunitatile de calificare in domeniu in cateva comune din zona de Vest”.

“Componenta inovativa a proiectului este prezenta online printr-o platforma de cursuri si promovare de oportunitati de angajare numita “Bucataria online” si de folosirea retelelor sociale gen Facebook sau Twitter”, a completat Mihai Cismaru.

Proiectul a primit o finantare de aproape 2 milioane de lei si se va derula timp pe 18 luni. Mai multe informatii veti putea gasi pe site-ul fasromania.ro.

Ultima modificareMiercuri, 07 Mai 2014 11:49

11277 comentarii

Login pentru a posta comentarii
înapoi la partea de sus