Menu
A+ A A-

Conferinta de presa de lansare a Academiei Gusturilor Romanesti Vest Recomandat

Nicolae Bacanu si Mihai Cismaru la lansarea Academiei Gusturilor Romanesti Nicolae Bacanu si Mihai Cismaru la lansarea Academiei Gusturilor Romanesti FAS Filiala Arad

Fundatia Antreprenoriat Social Filiala Arad, în calitate de beneficiar, a organizat astazi 15 aprilie 2014 la Arad, conferinta de presa de deschidere a proiectului finanatat din Fondul Social European in cadrul Programului Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane “Academia Gusturilor Romanesti Vest” POSDRU/140/5.2/G/130010. 

La eveniment au participat reprezentantii mass-media din Arad, echipa de implementare a proiectului si personalitati relevante de la nivel local.

În cadrul evenimentului au fost prezentate obiectivele proiectului, partenerii, grupul ţintă, propunerea de cursuri si tematici pentru desfăşurarea activităţilor şi au fost discutate beneficiile pentru cursanţi şi întreprinzătorii participanţi la proiect.

“Proiectul nostru isi propune sa atinga in jur de 400 de persoane din mediul rural, preponderent persoane inactive sau ocupate in agricultura de subzistanta. Vom organiza cursuri de calificare bucatari, cursuri de IT si competente antreprenoriale” a declarat managerul de proiect Mihai Cismaru.

Conferinta
Conferinta de presa

Domnul Nicolae Bacanu, managerul de proiect din partea partenerului Centrul de Pregatire Profesionala, a completat “Grupul tinta va beneficia de oportunitati de angajare in urma participarii la bursa de locuri de munca si la expozitia culinara. Bursa si expozitia culinara vor fi organizate anul viitor. Persoanele din mediul rural vor fi antrenate prin caravana Gusturilor Romanesti care isi propune sa prezinte proiectul si oportunitatile de calificare in domeniu in cateva comune din zona de Vest”. 

“Componenta inovativa a proiectului este prezenta online printr-o platforma de cursuri si promovare de oportunitati de angajare numita “Bucataria online” precum si de folosirea retelelor sociale gen Facebook sau Twitter”, a adaugat Mihai Cismaru.

Proiectul a primit o finantare de aproape 2 milioane de lei si se va derula timp pe 18 luni. Mai multe informatii veti putea gasi pe site-ul fasromania.ro. 

Ultima modificareMarți, 29 Aprilie 2014 09:47
Mai multe din această categorie: Fundatia Centrul de Pregatire Profesionala Valcea »

320 comentarii

Login pentru a posta comentarii
înapoi la partea de sus