Menu
A+ A A-

Expozitia Academiei Gusturilor Romanesti Recomandat

Expozitia Academia Gusturilor Vest Expozitia Academia Gusturilor Vest

Proiectul Academia Gusturilor Romanesti Vest isi propune sa promoveze sectorul HoReCa din regiunea de Vest a tarii si a oportunitatilor de angajare si calificare in domeniu prin organizarea unei expozitii de profil in luna Mai 2015. 

Expozitia regionala de tehnica si arta culinara traditionala va fi cel mai important eveniment de promovare a proiectului. Pe parcursul perioadei ce precede expozitia, echipa de implementare va sta la dispozitia potentialilor expozanti: restaurante, organizatori de evenimente, furnizori de tehnica horeca, furnizori de pregatire profesionala si asociatii profesionale din domeniul horeca si alte categorii de antreprenori din domeniul turismului, actori sociali regionali implicati in domeniu. 

 

Expozitia va pune la un loc, pe perioada a doua zile, angajatori din domeniul horeca si grupul tinta al proiectului. Expozitia este atat un cadru de promovare cat si o bursa de locuri de munca, va fi facilitat schimbul şi integrarea bunelor practici, vor avea loc seminarii si conferinte, vor fi organizate evenimente de natura prezentarilor de produse si tehnici culinare traditionale.

Intentionam sa motivam si mobilizam persoanele din mediul rural in vederea calificarii si gasiri unui loc de munca in domeniul horeca. Vom stimula realizarea de initiative antreprenoriale in domeniu pentru diversificarea economiei rurale, promovarea egalitatii de sanse, protectia mediului şi a patrimoniului cultural. 

Pentru detalii, nu ezitati sa ne contactati: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

Ultima modificareMarți, 12 August 2014 11:58

2243 comentarii

Login pentru a posta comentarii
înapoi la partea de sus