Menu
A+ A A-

Camera de Comert si Industrie Prahova Recomandat

Camerele de comert si industrie sunt persoane juridice de drept privat fara scop patrimonial, respectiv organizatii neguvernamentale de utilitate publica, autonome, create in scopul de a reprezenta, apara si sustine interesele membrilor lor si ale comunitatii de afaceri in raport cu autoritatile publice si cu organismele din tara si din strainatate.

In acest context, activitatile Camerei de Comert si Industrie Prahova pot fi sintetizate dupa cum urmeaza: furnizeaza programe de formare profesionala pentru adulti pe teme de interes pentru comunitatea de afaceri, ofera servicii complete de tip „single contact point” pentru inregistrarea si autorizarea operatorilor economici sau pentru inregistrarea modificarilor actelor constitutive, ofera servicii de promovare a afacerilor prin organizarea de targuri, expozitii, misiuni economice, prezentari de firme, furnizarea de informatii de afaceri si alte actiuni de parteneriat economic in tara si in strainatate, intocmeste proiecte pentru obtinerea de finantari nerambursabile din fonduri europene sau din alte surse: planuri de afacere, studii de fezabilitate, planuri de marketing, studii de piata, cereri de finantare, servicii de consultanta pe parcursul implementarii proiectelor, ofera consultanta si servicii-suport pentru dezvoltarea afacerilor, in special in domeniile: standarde tehnice, managementul calitatii, protectia mediului, sanatate si securitate in munca, drepturi de proprietate intelectuala, evaluari de active imobiliare, bunuri mobile si evaluari de patrimoniu prin experti evaluatori autorizati, organizeaza licitatii pentru vanzari si achizitii de bunuri, lucrari si servicii, ofera servicii de medierea conflictelor si arbitraj comercial intern si international pentru solutionarea litigiilor comerciale.

Camera de Comert si Industrie Prahova / str. Cuza Voda, nr. 8, Ploiesti, jud. Prahova, Romania. / E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., Telefon fix: +40 244 516 666, Fax: +40 244 512 552

Mihail Andrei Cismaru

General Manager

Fundatia Antreprenoriat Social

1955 comentarii

Login pentru a posta comentarii
înapoi la partea de sus