Menu
A+ A A-

Interviu cu managerul proiectului FUTURE

Vineri 25 aprilie, la Râmnicu Vâlcea, s-a lansat proiectul Future - Formare UTilă a resurselor Umane RuralE, destinat pregătirii profesionale pentru servicii de bună calitate în mediul rural. Serviciile vizate sunt cele de lucrător în alimentaţie, frizer, coafor, manichiurist, pedichiurist, baby-sitter, îngrijitor bătrâni la domiciliu. Proiectul se desfăşoară pe teritoriul mai multor judeţe: Argeş, Dolj, Gorj, Harghita, Mureş, Prahova, Teleorman, Vâlcea. Beneficiarul-coordonator al proiectului este Fundaţia Antreprenoriat Social, cu sediul în Râmnicu Vâlcea.

Citeşte mai departe ...

Invitatie conferinta de presa 25 aprilie

Vineri, 25 aprilie 2014, Fundația Centrul de Pregătire Profesională Vâlcea organizează o Conferință de presă cu invitați din mai multe domenii complementare proiectului Future – Formare Utilă a resurselor Umane RuralE. La eveniment au fost invitați să participe oameni de presă, primari ai localităților rurale, oameni de afaceri, reprezentanți ai partenerilor în proiect, oficialități locale și zonale.
Întâlnirea are ca obiectiv lansarea proiectului și este programată să înceapă la ora 12, în localul Restaurantului situat în Parcul Zăvoi din Râmnicu Vâlcea (Taverna Coroana Sârbească).

Citeşte mai departe ...

Prezentare proiect

Fundația Antreprenoriat Social a început din data de 31 martie 2014 implementarea proiectului “Formare UTilă a resurselor Umane RuralE – FUTURE” în parteneriat cu Camera de Comerţ și Industrie a Judeţului Mureș, Fundaţia Centrul de Pregătire Profesională Vâlcea, Camera de Comerţ și Industrie Prahova și SC Indice Consulting and Management SRL.

Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS